I Guds, Den Nåderikes, Den Barmhärtiges Namn!

Ni kan beställa en “Koranens Budskap” i pocketformat till er själva eller till någon som ni känner vill lära sig mer om islam, någon ni bryr er om och som ni vill med hjälp av Allah ska vägledas till den raka vägen, muslim såväl som icke muslim.

Viktigt att vi skänker denna översättning av Koranen till någon som verkligen är i behov och intresserad av den. Detta för att boken ej skall ligga på någon hylla och damma utan för att den ska uppfylla sitt syfte, dvs. att läsas då namnet Koran betyder just ”uppläsning”.

I början av projektet delade vi ut ”Koranens budskap” helt gratis och fraktfritt, vilket vi tackar Allah för samt alla som har bidragit till detta. I dagsläget skickar vi ut den svenska översättningen av koranen till en fraktkostnad på 55 kronor styck. Själva boken kommer fortfarande att vara helt gratis.

Vi har som policy att endast dela ut en svensk översättning av koranen per person/beställning. Detta eftersom vi får in väldigt många beställningar och har begränsade resurser. Om ni däremot vill beställa många koraner så kan ni köpa dem hos Sakina Förlag, maila oss så ser vi till att ni kommer i kontakt.

På följande sätt kan ni nu beställa en koran: 

Koranerna är slut för tillfället. Återkom till sidan inom kort för att se om vi fått in nya i lager
(2024-03-22)

1) Skicka in 55 kronor (fraktkostnad för en översättning) till följande Swish nummer, bank- eller plusgirokonto:

Swish: 123 130 0714
Bankgiro: 238-7728
Plusgiro: 409914-9
Betalningsmottagare: Islamic Info – Sweden

2) Skriv ditt fullständiga namn i meddelande fältet vid inbetalningen så att vi vet vem betalningen kommer ifrån.

3) Skicka sedan ett mail till gratiskoran.se@gmail.com och meddela oss att du har skickat in fraktkostnaden på vårt konto. Skicka även adressen dit boken skall skickas och ditt mobiltelefonnummer för SMS-avisering.
Vi mailar tillbaka till er när vi har mottagit er betalning.

Detta projekt bedrift helt ideellt och på fritiden, därför kan det ibland ta några dagar, upp till  en vecka, innan vi hinner svara, vi uppskattar att ni har överseende för detta.

Allah den Upphöjde säger i Koranen: Säg: “Min Herre ger den Han vill av Sina tjänare riklig och den [Han vill] knappare utkomst, och Han belönar er för vad det än är som ni ger åt andra. Och ingen drar bättre försorg [om de sina] än Han.“ [Koranen 34:39]